Rabu, April 04, 2012

Drama Buaian Kasih

Ada tak yang ikuti drama Buaian Kasih ni? Ada nak komen atau kongsi apa-apa?


Hurm, sehari dua ni sakit kepala saya menyerang. Mungkin tension dengan kerja yang deadline dah bercelaru. Mungkin jugak sebab pengulangan, pengulangan dan pengulangan. Atau lebih mungkin sebab dah buat salah besar punya pada satu job tu. Kemungkinan yang entah mana satu... kepala sangat sakit. Macam ada orang bertukang di dalamnya. Sebenarnya apa saya nak cerita yek? Bukan pasal tukang dalam kepala saya ni... tapi pasal drama Buaian Kasih. Saya terfikir... walaupun sakit kepala, tetap terfikir... nak buat kisah pendek 13 bab menurut 13 episod drama Buaian Kasih. Kalau saya laksanakan, ada ke nak baca?

http://www.emocutez.com

2 ulasan:

mohd berkata...

ada link download drama ni tak?

Bikash Nur Idris berkata...

Mohd. Setakat ni yang saya tau rtm.gov.my
Selamat menonton