Rabu, Mac 26, 2008

Kau Sayangku ke Dari Mata Arisa

Ayu Raudhah sebagai Arisa Nurailiz
Syed Aiman sebagai Akif
Ashraf Muslim sebagai Eddy Sham

Yang lain...? Saya pun tak tahu lagi :P

Untuk yang mahu bertemu, saya akan berada di PWTC;
5 April 2008 (booth Fajar Pakeer): 2.00 petang ke atas
12 April 2008 (booth Karnadya): 12.00 tengah hari ke atas

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kak, bile mainnye drama ne? huhu.. tak sabo laa nak tengokk ..

Bikash Nur Idris berkata...

entah bilalah... sy pon x tahu. kalo dah ada di tv sy akan post entri di sini :)

Tanpa Nama berkata...

saya minat sungguh Ayu Raudhah masa berlakun jadi Farah di manjalara so ayuuuu gitu. Tapi watak dlm novel u ni, heroin pakai tudung tak?

nadhirah berkata...

kak saya nie minat sangat dngan novel-novel yang kakak tulis... tapi yg paling best ria qistina dan kau sayangku... napa saya tak tau pown yg novel ni nak jadik drama..huhu..mesti best punya drama ni pasti meletop.. saya,nabila rameli,syahirah ska sangat novel nie tak pernah jemu2 baca bnyk lali pown.. terbitkan kat astro ke kat mane.. saya arap kat astro ria.. bru ramai org tengok kak.... ok askm........

Tanpa Nama berkata...

ala..npa syed aiman jdi akif???npa x ambl fahrin???bru le best..sya pon mnt giler ngan cite ni...

Tanpa Nama berkata...

sya da cdngan..pa kata maria farida jdi datin marina..pas2,dynas jdi shareen,fasha sandha jdi aza...stuju x ???

KFN berkata...

assalammualaikum kak..sy fatinnadiah..akak ade x yahoo mesenger ke ape2 ke yang sy boleh mj akak scr terus..?ade stu soalan sy nk tny..penting gt ni kak..ni emel sy khairun_fatinnadiah@rocketmail.com..
akk tolong ek..kalau akk x nk bls emel sy,akk trus ke friendtser sy...kampungku_syurgaku@yahoo.com
akak jgn mrh yer..

Tanpa Nama berkata...

Hi,
Saya gila betul drama ini. Semalam saya congratulate Kak Raja tapi tak jawab mungking she is overseas.
I am going to buy your book and for the record this is the first time I'm buying Malay story book(tak sadar diri kan melayu ni)Tapi the drama really so good. I dare rate it about the best and the cast is fantastic, In spite of what they said I think Syed Aiman is so appropriate. very Romantic. From all your readers review prob I will buy Ria Qistina as well. Congratulations again.
Siti

Tanpa Nama berkata...

Citer ni br je habis khamis (14.2.2013) lepas.